Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Endelig kan vi sælge en af vores mest elskede flerårige grøntsager.

Endelig kan vi sælge en af vores mest elskede flerårige grøntsager.

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
planteskolestaphylea
4 Indlæg 1 Posters 1 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
    rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
    rodoglund@social.data.coop
    wrote sidst redigeret af
    #1

    Endelig kan vi sælge en af vores mest elskede flerårige grøntsager. Grøntsagen er en spiselig blomst - med floral smag af grøntsagsbouillon - der vokser på en busk og derfor kommer i overflod. Skuddene om foråret er spiselige og har en lignende smag. Man planter en busk og så kommer grøntsagen igen år efter år efter år ... Det har taget nogle år via trial-and-error at opformere den, men nu har vi første hold klar til at komme ud i haverne! https://rodoglund.dk/blaerenoed-staphylea-sp

    #Planteskole #Staphylea

    rodoglund@social.data.coopR 1 Reply Last reply
    1
    0
    • rodoglund@social.data.coopR rodoglund@social.data.coop

      Endelig kan vi sælge en af vores mest elskede flerårige grøntsager. Grøntsagen er en spiselig blomst - med floral smag af grøntsagsbouillon - der vokser på en busk og derfor kommer i overflod. Skuddene om foråret er spiselige og har en lignende smag. Man planter en busk og så kommer grøntsagen igen år efter år efter år ... Det har taget nogle år via trial-and-error at opformere den, men nu har vi første hold klar til at komme ud i haverne! https://rodoglund.dk/blaerenoed-staphylea-sp

      #Planteskole #Staphylea

      rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
      rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
      rodoglund@social.data.coop
      wrote sidst redigeret af
      #2

      I Georgien er det almindeligt at servere mælkesyregærede blomsterknopper af blærenød med rå løg og olie om foråret. Fra 25 buske i baghaven kan Nazy’s Guest House i Georgien fx høste 30 kg blomster hvert år. Smagen er syrlig, grøntsagsagtig og floral og blomsterne har et dejligt bid.

      rodoglund@social.data.coopR 1 Reply Last reply
      0
      • rodoglund@social.data.coopR rodoglund@social.data.coop

        I Georgien er det almindeligt at servere mælkesyregærede blomsterknopper af blærenød med rå løg og olie om foråret. Fra 25 buske i baghaven kan Nazy’s Guest House i Georgien fx høste 30 kg blomster hvert år. Smagen er syrlig, grøntsagsagtig og floral og blomsterne har et dejligt bid.

        rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
        rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
        rodoglund@social.data.coop
        wrote sidst redigeret af
        #3

        Skuddene om foråret smager ligesom blomsterne mildt grøntsagsagtigt – det tætteste vi kan komme på det er bouillon. I østasien har man en lang tradition for at spise forårsskud på vedplanter (buske og træer). Det er en af de letteste måder at dyrke grønt på. Vi har stort set ikke nogen kultur for det i vores del af verden, men hvis man kan lige hands-off gartneri og at kunne høste en grøntsag forår efter forår stort set uden pasning, så er det her et af de bedste bud.

        rodoglund@social.data.coopR 1 Reply Last reply
        0
        • rodoglund@social.data.coopR rodoglund@social.data.coop

          Skuddene om foråret smager ligesom blomsterne mildt grøntsagsagtigt – det tætteste vi kan komme på det er bouillon. I østasien har man en lang tradition for at spise forårsskud på vedplanter (buske og træer). Det er en af de letteste måder at dyrke grønt på. Vi har stort set ikke nogen kultur for det i vores del af verden, men hvis man kan lige hands-off gartneri og at kunne høste en grøntsag forår efter forår stort set uden pasning, så er det her et af de bedste bud.

          rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
          rodoglund@social.data.coopR This user is from outside of this forum
          rodoglund@social.data.coop
          wrote sidst redigeret af rodoglund@social.data.coop
          #4

          Vi har haft blærenød i forsøgshaven i ca. 10 år nu og har ikke gjort noget efter udplantning og muligvis lidt lugning i etableringsåret. Når først busken er kommet i gang at blomstre, så producerer den uden nogen pasning.

          1 Reply Last reply
          0
          • malte@radikal.socialM malte@radikal.social shared this topic
          Svar
          • Svar som emne
          Login for at svare
          • Ældste til nyeste
          • Nyeste til ældste
          • Most Votes


          • Log ind

          • Har du ikke en konto? Tilmeld

          • Login or register to search.
          Powered by NodeBB Contributors
          Graciously hosted by data.coop
          • First post
            Last post
          0
          • Hjem
          • Seneste
          • Etiketter
          • Populære
          • Verden
          • Bruger
          • Grupper