Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Hvad er det nemmeste at fermentere, hvis jeg nu er gået lidt i stå med fermentering de sidste ti års tid, og det skal være noget småt, som jeg lige kan spise en bid af hver dag?

Hvad er det nemmeste at fermentere, hvis jeg nu er gået lidt i stå med fermentering de sidste ti års tid, og det skal være noget småt, som jeg lige kan spise en bid af hver dag?

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
9 Indlæg 2 Posters 6 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
    hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
    hunspirillen@helvede.net
    wrote sidst redigeret af
    #1

    Hvad er det nemmeste at fermentere, hvis jeg nu er gået lidt i stå med fermentering de sidste ti års tid, og det skal være noget småt, som jeg lige kan spise en bid af hver dag? Kan man f.eks. fermentere hvidløgsfed, og er det en god idé?

    reynir@social.data.coopR 1 Reply Last reply
    1
    0
    • hunspirillen@helvede.netH hunspirillen@helvede.net

      Hvad er det nemmeste at fermentere, hvis jeg nu er gået lidt i stå med fermentering de sidste ti års tid, og det skal være noget småt, som jeg lige kan spise en bid af hver dag? Kan man f.eks. fermentere hvidløgsfed, og er det en god idé?

      reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
      reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
      reynir@social.data.coop
      wrote sidst redigeret af
      #2

      @hunspirillen jeg er altid lidt påpasselig med hvidløg fordi jeg har hørt de har en tendens til at have bakterierne der giver pølseforgiftning. Dermed ikke sagt at man ikke kan fermentere dem.

      Hvad med sauerkraut?

      hunspirillen@helvede.netH 1 Reply Last reply
      0
      • reynir@social.data.coopR reynir@social.data.coop

        @hunspirillen jeg er altid lidt påpasselig med hvidløg fordi jeg har hørt de har en tendens til at have bakterierne der giver pølseforgiftning. Dermed ikke sagt at man ikke kan fermentere dem.

        Hvad med sauerkraut?

        hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
        hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
        hunspirillen@helvede.net
        wrote sidst redigeret af
        #3

        @reynir Men det får jeg ikke brugt.

        hunspirillen@helvede.netH 1 Reply Last reply
        0
        • hunspirillen@helvede.netH hunspirillen@helvede.net

          @reynir Men det får jeg ikke brugt.

          hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
          hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
          hunspirillen@helvede.net
          wrote sidst redigeret af
          #4

          @reynir Kan man fermentere radiser? De er også små.

          reynir@social.data.coopR 1 Reply Last reply
          0
          • hunspirillen@helvede.netH hunspirillen@helvede.net

            @reynir Kan man fermentere radiser? De er også små.

            reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
            reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
            reynir@social.data.coop
            wrote sidst redigeret af
            #5

            @hunspirillen det tænker jeg godt man kan. Hvis det skal være småt har jeg haft held med jordskokker, og de er i sæson nu

            hunspirillen@helvede.netH 1 Reply Last reply
            0
            • reynir@social.data.coopR reynir@social.data.coop

              @hunspirillen det tænker jeg godt man kan. Hvis det skal være småt har jeg haft held med jordskokker, og de er i sæson nu

              hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
              hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
              hunspirillen@helvede.net
              wrote sidst redigeret af
              #6

              @reynir Jeg har haven fuld af jordskokker men jeg er begyndt at være en af dem, der får dårlig mave i dagevis af dem. Jeg ved slf. ikke om det måske hjælper at fermentere dem .

              reynir@social.data.coopR 1 Reply Last reply
              0
              • hunspirillen@helvede.netH hunspirillen@helvede.net

                @reynir Jeg har haven fuld af jordskokker men jeg er begyndt at være en af dem, der får dårlig mave i dagevis af dem. Jeg ved slf. ikke om det måske hjælper at fermentere dem .

                reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
                reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
                reynir@social.data.coop
                wrote sidst redigeret af
                #7

                @hunspirillen det var faktisk derfor jeg prøvede at fermentere dem! Men jeg fik fermenteret dem så længe at de blev for sure til at jeg kunne spise nok til at jeg ville få ondt i maven, så jeg fandt aldrig rigtig ud af om det virkede.
                Min ægtefælle siger at det hjælper at koge(/stege/bage) jordskokkerne længere tid.

                Jeg husker at smagen blev syrlig blomsteragtig på en eller anden måde

                hunspirillen@helvede.netH 1 Reply Last reply
                0
                • reynir@social.data.coopR reynir@social.data.coop

                  @hunspirillen det var faktisk derfor jeg prøvede at fermentere dem! Men jeg fik fermenteret dem så længe at de blev for sure til at jeg kunne spise nok til at jeg ville få ondt i maven, så jeg fandt aldrig rigtig ud af om det virkede.
                  Min ægtefælle siger at det hjælper at koge(/stege/bage) jordskokkerne længere tid.

                  Jeg husker at smagen blev syrlig blomsteragtig på en eller anden måde

                  hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
                  hunspirillen@helvede.netH This user is from outside of this forum
                  hunspirillen@helvede.net
                  wrote sidst redigeret af
                  #8

                  @reynir Måske prøver jeg fordi det er nemt. Hvor længe fermenterede du dem? Som så var for længe. .

                  reynir@social.data.coopR 1 Reply Last reply
                  0
                  • hunspirillen@helvede.netH hunspirillen@helvede.net

                    @reynir Måske prøver jeg fordi det er nemt. Hvor længe fermenterede du dem? Som så var for længe. .

                    reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
                    reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
                    reynir@social.data.coop
                    wrote sidst redigeret af
                    #9

                    @hunspirillen det var for nogle år siden, men nok omkring en måneds tid. Kan desværre ikke huske det præcist

                    1 Reply Last reply
                    0
                    • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net shared this topic
                    Svar
                    • Svar som emne
                    Login for at svare
                    • Ældste til nyeste
                    • Nyeste til ældste
                    • Most Votes


                    • Log ind

                    • Har du ikke en konto? Tilmeld

                    • Login or register to search.
                    Powered by NodeBB Contributors
                    Graciously hosted by data.coop
                    • First post
                      Last post
                    0
                    • Hjem
                    • Seneste
                    • Etiketter
                    • Populære
                    • Verden
                    • Bruger
                    • Grupper