På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
-
På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
(Tidligere har jeg lavet pastasalat, rissalat, hjemmelavet pizza, små oksekødsdeller med grøn salat).Men nu savner jeg lidt friskt, velsmagende input …
Har du mon nogle gode idéer?
-
På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
(Tidligere har jeg lavet pastasalat, rissalat, hjemmelavet pizza, små oksekødsdeller med grøn salat).Men nu savner jeg lidt friskt, velsmagende input …
Har du mon nogle gode idéer?
@anport Grøntsagstærte der kan servers kold og en lille salat. Jeg er stor fan af porretærte.
-
På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
(Tidligere har jeg lavet pastasalat, rissalat, hjemmelavet pizza, små oksekødsdeller med grøn salat).Men nu savner jeg lidt friskt, velsmagende input …
Har du mon nogle gode idéer?
Dette indlæg er slettet! -
På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
(Tidligere har jeg lavet pastasalat, rissalat, hjemmelavet pizza, små oksekødsdeller med grøn salat).Men nu savner jeg lidt friskt, velsmagende input …
Har du mon nogle gode idéer?
@anport tapas, på den danske måde selvfølgelig : Flute, leverpostej, forskelligt pålæg, hårdkogte æg on the side etc. Fantasien sætter ingen grænser der
🥳
-
På fredag tager jeg op og besøger mine forældre og jeg vil medbringe en let frokost, hvor jeg har lavet 80% hjemmefra, så tiden ikke går med, at jeg står dér i et køkken.
(Tidligere har jeg lavet pastasalat, rissalat, hjemmelavet pizza, små oksekødsdeller med grøn salat).Men nu savner jeg lidt friskt, velsmagende input …
Har du mon nogle gode idéer?
@anport den her madsalat har jeg lavet nogle gange med stor succes. Du skal udkerne agurkerne, hvis de er meget vandede, og bruger du cherrytomater, behøver du ikke fjerne kerner i modsætning til alm. tomater. Begge dele for at undgå, at den bliver våd.
Og vent med at stege pitabrødstrekanterne, til du er der. https://cooking.nytimes.com/recipes/1025202-taverna-salad?unlocked_article_code=1.Pk8.GXBy.FmLWJfKhafxt&smid=ck-recipe-iOS-share -
@anport den her madsalat har jeg lavet nogle gange med stor succes. Du skal udkerne agurkerne, hvis de er meget vandede, og bruger du cherrytomater, behøver du ikke fjerne kerner i modsætning til alm. tomater. Begge dele for at undgå, at den bliver våd.
Og vent med at stege pitabrødstrekanterne, til du er der. https://cooking.nytimes.com/recipes/1025202-taverna-salad?unlocked_article_code=1.Pk8.GXBy.FmLWJfKhafxt&smid=ck-recipe-iOS-share@labeet 1000 tak. Ser skissmé lækkert ud
-
@anport tapas, på den danske måde selvfølgelig : Flute, leverpostej, forskelligt pålæg, hårdkogte æg on the side etc. Fantasien sætter ingen grænser der
🥳
@aj42 jæs, det kan godt være det bliver den model #dansktapas
-
@anport Grøntsagstærte der kan servers kold og en lille salat. Jeg er stor fan af porretærte.
@mutter01 oho, ja, god idé - jeg har aldrig prøvet at lave en tærte, men en gang skal jo være den første