Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)
Ikke-kategoriseret
2
Indlæg
2
Posters
0
Visninger
-
Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)
Pr. 1kg rabarberstilke 150g sukker og nosrk vanilje efter smag. Vossakvann kalder jeg norsk vanilje, da det har mange af de samme kvaliteter, men kan dyrkes i det høje nord. Det hele snittes og blandes med sukker. Står tildækket i nogle timer, til det safter godt. Hældes på glas og får en tur i saftkogeren. Her bliver glassene dampet (100°C) i 60 min. Mindre kan sikkert gøre det, men den fine tyske video bruger denne tid.
https://youtu.be/cBG9cPxw35w?si=V_tdosuX5aBSyFI5
#Rheum #dansk #video #henkogning #rabarber #kvan #Vossakvann #saftkoger #tuttifrutti -
Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)
Pr. 1kg rabarberstilke 150g sukker og nosrk vanilje efter smag. Vossakvann kalder jeg norsk vanilje, da det har mange af de samme kvaliteter, men kan dyrkes i det høje nord. Det hele snittes og blandes med sukker. Står tildækket i nogle timer, til det safter godt. Hældes på glas og får en tur i saftkogeren. Her bliver glassene dampet (100°C) i 60 min. Mindre kan sikkert gøre det, men den fine tyske video bruger denne tid.
https://youtu.be/cBG9cPxw35w?si=V_tdosuX5aBSyFI5
#Rheum #dansk #video #henkogning #rabarber #kvan #Vossakvann #saftkoger #tuttifrutti@Skrubtudsen@pixelfed.dk Dyrker du den selv? Jeg kan læse at vossakvan har fyldte stængler, men dine ser hule ud som almindelig kvan.