Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)

Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
danskvideorabarberrheumhenkogning
2 Indlæg 2 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • skrubtudsen@pixelfed.dkS This user is from outside of this forum
    skrubtudsen@pixelfed.dkS This user is from outside of this forum
    skrubtudsen@pixelfed.dk
    wrote sidst redigeret af
    #1
    Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)
    Pr. 1kg rabarberstilke 150g sukker og nosrk vanilje efter smag. Vossakvann kalder jeg norsk vanilje, da det har mange af de samme kvaliteter, men kan dyrkes i det høje nord. Det hele snittes og blandes med sukker. Står tildækket i nogle timer, til det safter godt. Hældes på glas og får en tur i saftkogeren. Her bliver glassene dampet (100°C) i 60 min. Mindre kan sikkert gøre det, men den fine tyske video bruger denne tid.
    https://youtu.be/cBG9cPxw35w?si=V_tdosuX5aBSyFI5

    #Rheum #dansk #video #henkogning #rabarber #kvan #Vossakvann #saftkoger #tuttifrutti
    malterod@pixelfed.socialM 1 Reply Last reply
    0
    • skrubtudsen@pixelfed.dkS skrubtudsen@pixelfed.dk
      Henkogte rabarber med norsk vanilje (vossakvann)
      Pr. 1kg rabarberstilke 150g sukker og nosrk vanilje efter smag. Vossakvann kalder jeg norsk vanilje, da det har mange af de samme kvaliteter, men kan dyrkes i det høje nord. Det hele snittes og blandes med sukker. Står tildækket i nogle timer, til det safter godt. Hældes på glas og får en tur i saftkogeren. Her bliver glassene dampet (100°C) i 60 min. Mindre kan sikkert gøre det, men den fine tyske video bruger denne tid.
      https://youtu.be/cBG9cPxw35w?si=V_tdosuX5aBSyFI5

      #Rheum #dansk #video #henkogning #rabarber #kvan #Vossakvann #saftkoger #tuttifrutti
      malterod@pixelfed.socialM This user is from outside of this forum
      malterod@pixelfed.socialM This user is from outside of this forum
      malterod@pixelfed.social
      wrote sidst redigeret af
      #2
      @Skrubtudsen@pixelfed.dk Dyrker du den selv? Jeg kan læse at vossakvan har fyldte stængler, men dine ser hule ud som almindelig kvan.
      1 Reply Last reply
      0
      Svar
      • Svar som emne
      Login for at svare
      • Ældste til nyeste
      • Nyeste til ældste
      • Most Votes


      • Log ind

      • Har du ikke en konto? Tilmeld

      • Login or register to search.
      Powered by NodeBB Contributors
      Graciously hosted by data.coop
      • First post
        Last post
      0
      • Hjem
      • Seneste
      • Etiketter
      • Populære
      • Verden
      • Bruger
      • Grupper