Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
@folfdk ... Tern (og jeg skræller dem ikke)
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
@folfdk Jeg bager dem og bruger indholdet af de hele bagte kartofler
-
M mthaastrup@helvede.net shared this topic
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
@folfdk koger dem hele og skræller dem først bagefter hvis jeg overhovedet skræller
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
@folfdk Skræller ikke mine kartofler og skærer dem ikke før jeg moser dem. Kører dem i mikroovnen på fuld kraft 15 min uden noget vand og kun saltet, hele kartofler. Så er de perfekte at mose og ingen smag er forsvundet ud i noget kogevand. Moser dem. Tilsætter lidt smør og evt fløde. Smager til med peber og muskatnød. Folk elsker den og den er nemmere end alle andre opskrifter.
-
@folfdk Skræller ikke mine kartofler og skærer dem ikke før jeg moser dem. Kører dem i mikroovnen på fuld kraft 15 min uden noget vand og kun saltet, hele kartofler. Så er de perfekte at mose og ingen smag er forsvundet ud i noget kogevand. Moser dem. Tilsætter lidt smør og evt fløde. Smager til med peber og muskatnød. Folk elsker den og den er nemmere end alle andre opskrifter.
Det må jeg prøve !
Har ikke overvejet den mulighed før -
@folfdk Skræller ikke mine kartofler og skærer dem ikke før jeg moser dem. Kører dem i mikroovnen på fuld kraft 15 min uden noget vand og kun saltet, hele kartofler. Så er de perfekte at mose og ingen smag er forsvundet ud i noget kogevand. Moser dem. Tilsætter lidt smør og evt fløde. Smager til med peber og muskatnød. Folk elsker den og den er nemmere end alle andre opskrifter.
-
-
Når du laver kartoffelmos, så skræller du kartoflerne og koger dem efter du har skåret kartoflerne i...
@folfdk jeg halverer dem bare på langs.
-
@folfdk Jeg bager dem og bruger indholdet af de hele bagte kartofler
@folfdk @MThaastrup Jeg koger dem som regel for ikke at skulle tænde ovnen - med mindre det er til en særlig middag. Så er kartoflerne tørrere, og kan dermed suge mere væske i form af smør, fløde, bouillon eller hvad man nu lige føler for den dag.