Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.
-
Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.
Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.
Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.Vi kendte jo smagen af det hele allerede
-
Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.
Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.
Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.Vi kendte jo smagen af det hele allerede
@MThaastrup Bruger man det ligesom hummus - på noget brød eller hvordan? Det ser virkelig lækkert ud!
-
@MThaastrup Bruger man det ligesom hummus - på noget brød eller hvordan? Det ser virkelig lækkert ud!
@tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.
Det er ganske all round, synes jeg faktisk
-
@tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.
Det er ganske all round, synes jeg faktisk
@MThaastrup Den kommer på listen!
Tak!
-
@MThaastrup Den kommer på listen!
Tak!
@tofticles Glad for at du kan bruge det
-
@tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.
Det er ganske all round, synes jeg faktisk
@MThaastrup @tofticles oh. Laks. Det har jeg til i morgen, men jeg har ikke opfundet tilbehøret endnu.
Men det kunne være en ide med ærtemos hvis jeg kan finde på resten, som ikke skal være kartofler. -
Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.
Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.
Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.Vi kendte jo smagen af det hele allerede
@MThaastrup Hvis man laver den med olie, kan man faktisk lave den lidt tyndere som en slags pesto... (Cross-over til din tråd om pastasalat? Og nu har jeg lige lavet en note i mit regneark med muligheder til bryllupsbuffeten; pastasalat med grønne ærter og parmesan?)
Jeg lavede en gang ravioli til forret med ærter på 5 måder... Fyldet var ærter, ricotta og parmesan, og så var det serveret med ærte-pesto, ærteskud, blancherede sukkerærter og alm. bælgede ærter... Fordi ærter!!!
-
@MThaastrup Hvis man laver den med olie, kan man faktisk lave den lidt tyndere som en slags pesto... (Cross-over til din tråd om pastasalat? Og nu har jeg lige lavet en note i mit regneark med muligheder til bryllupsbuffeten; pastasalat med grønne ærter og parmesan?)
Jeg lavede en gang ravioli til forret med ærter på 5 måder... Fyldet var ærter, ricotta og parmesan, og så var det serveret med ærte-pesto, ærteskud, blancherede sukkerærter og alm. bælgede ærter... Fordi ærter!!!
@SorenMRiis ærter er aldrig forkert!