Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.

Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
8 Indlæg 4 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
    mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
    mthaastrup@helvede.net
    wrote sidst redigeret af mthaastrup@helvede.net
    #1

    Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.

    Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.

    Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
    En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.

    Vi kendte jo smagen af det hele allerede 😋

    tofticles@helvede.netT sorenmriis@helvede.netS 2 Replies Last reply
    0
    • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

      Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.

      Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.

      Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
      En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.

      Vi kendte jo smagen af det hele allerede 😋

      tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
      tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
      tofticles@helvede.net
      wrote sidst redigeret af
      #2

      @MThaastrup Bruger man det ligesom hummus - på noget brød eller hvordan? Det ser virkelig lækkert ud!

      mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
      0
      • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

        @MThaastrup Bruger man det ligesom hummus - på noget brød eller hvordan? Det ser virkelig lækkert ud!

        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.net
        wrote sidst redigeret af
        #3

        @tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.

        Det er ganske all round, synes jeg faktisk 😁

        tofticles@helvede.netT S 2 Replies Last reply
        0
        • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

          @tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.

          Det er ganske all round, synes jeg faktisk 😁

          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
          tofticles@helvede.net
          wrote sidst redigeret af
          #4

          @MThaastrup Den kommer på listen! 😁 Tak!

          mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
          0
          • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

            @MThaastrup Den kommer på listen! 😁 Tak!

            mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
            mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
            mthaastrup@helvede.net
            wrote sidst redigeret af
            #5

            @tofticles Glad for at du kan bruge det 😁

            1 Reply Last reply
            0
            • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

              @tofticles Det kan man. Man kan også bruge det til laks (som vi gør i dag) som tilbehør til grillspyd, som en del af fyld i en bagt kartoffel.

              Det er ganske all round, synes jeg faktisk 😁

              S This user is from outside of this forum
              S This user is from outside of this forum
              svuorela@helvede.net
              wrote sidst redigeret af
              #6

              @MThaastrup @tofticles oh. Laks. Det har jeg til i morgen, men jeg har ikke opfundet tilbehøret endnu.
              Men det kunne være en ide med ærtemos hvis jeg kan finde på resten, som ikke skal være kartofler.

              1 Reply Last reply
              0
              • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                Dagens tilbehør er ÆRTEPURÉ.

                Sådan noget med ærter (optøet fra frost), salt, citronsaft, evt. lidt citronskal og en anelse til at "holde sammen på pureen" (originalopskriften sagde lidt rapsolie, jeg foretrækker en skefuld creme fraiche 18 %, men hvad du nu har). Blendes.

                Ideen fik jeg i sin tid fra den bedste arbejdsjulegave, jeg nogensinde har fået:
                En kogebog lavet af den virkelig fremragende kantine på VIA UC's Campus Hedeager.

                Vi kendte jo smagen af det hele allerede 😋

                sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                sorenmriis@helvede.net
                wrote sidst redigeret af
                #7

                @MThaastrup Hvis man laver den med olie, kan man faktisk lave den lidt tyndere som en slags pesto... (Cross-over til din tråd om pastasalat? Og nu har jeg lige lavet en note i mit regneark med muligheder til bryllupsbuffeten; pastasalat med grønne ærter og parmesan?)

                Jeg lavede en gang ravioli til forret med ærter på 5 måder... Fyldet var ærter, ricotta og parmesan, og så var det serveret med ærte-pesto, ærteskud, blancherede sukkerærter og alm. bælgede ærter... Fordi ærter!!!

                mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                0
                • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                  @MThaastrup Hvis man laver den med olie, kan man faktisk lave den lidt tyndere som en slags pesto... (Cross-over til din tråd om pastasalat? Og nu har jeg lige lavet en note i mit regneark med muligheder til bryllupsbuffeten; pastasalat med grønne ærter og parmesan?)

                  Jeg lavede en gang ravioli til forret med ærter på 5 måder... Fyldet var ærter, ricotta og parmesan, og så var det serveret med ærte-pesto, ærteskud, blancherede sukkerærter og alm. bælgede ærter... Fordi ærter!!!

                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                  mthaastrup@helvede.net
                  wrote sidst redigeret af
                  #8

                  @SorenMRiis ærter er aldrig forkert!

                  1 Reply Last reply
                  0
                  Svar
                  • Svar som emne
                  Login for at svare
                  • Ældste til nyeste
                  • Nyeste til ældste
                  • Most Votes


                  • Log ind

                  • Har du ikke en konto? Tilmeld

                  • Login or register to search.
                  Powered by NodeBB Contributors
                  Graciously hosted by data.coop
                  • First post
                    Last post
                  0
                  • Hjem
                  • Seneste
                  • Etiketter
                  • Populære
                  • Verden
                  • Bruger
                  • Grupper