Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Del lige din bedste opskrift på pastasalat - ingen skaldyr, ingen oliven og ikke noget der sejler i dressing?

Del lige din bedste opskrift på pastasalat - ingen skaldyr, ingen oliven og ikke noget der sejler i dressing?

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
23 Indlæg 8 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

    @MThaastrup
    Pasta (gerne penne eller skruer)
    Pesto (hjemmelavet om muligt, så den ikke bliver for oliet)
    Halve Cherrytomater
    Salte Mandler

    Stegt kylling (i mindre stykker)

    folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
    folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
    folfdk@helvede.net
    wrote on sidst redigeret af folfdk@helvede.net
    #6

    @MThaastrup

    Pasta farfalle
    Finthakket spidskål
    En dåse tun
    En dåse majs
    Creme fraiche dressing (med lidt mayonnaise, citron, sennep, salt og peber)

    Den kan jeg godt lide lidt mere "fuld af dressing" men den kan godt laves uden for meget creme fraiche.

    mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
    0
    • kochpittet@helvede.netK kochpittet@helvede.net

      @MThaastrup macaroni salad fra Food Wishes er dressingtung men ikke våd eller voldsom. Den er virkelig god.
      Her i huset er vi også glade for kort pasta ærter, agurk, asparges, spidskål og en form for salat med yoghurtdressing smagt til med sennep, løgpulver, hvidløgspulver, salt og peber.
      Ærter, agurk, tomat, kort pasta, kål og salat med olivenolie/eddike/sennep/salt/peber er også en sommerfavorit. Med stegt kylling eller kikærtedeller.

      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
      mthaastrup@helvede.net
      wrote on sidst redigeret af
      #7

      @kochpittet ærter, agurk, asparges, spidskål - jeg kunne simpelthen ikke selv sammensætte en opskrift, som Michelle ville elske mere. Det er alle hendes yndlingsgrøntsager 😁.

      Tak for assistance!

      1 Reply Last reply
      0
      • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

        @MThaastrup Vi har tidligere haft succes med:
        * Pasta
        * Spinat (snittet) - nogen (andre) ville bruge ruccola
        * Feta/salattern/frisk mozzarella
        * Flækkede cherrytomater
        * Agurker, flækket og skivet
        * Lidt pesto (det er lidt nemmere at styre for at undgå at alt sejler)
        * Let tørristede pinjekerner/hakkede valnødder/hasselnødder/croutoner

        Den 'opskrift' bærer nok lidt præg af at vi puttede det i, vi lige havde i køleskabet 😂.

        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.net
        wrote on sidst redigeret af
        #8

        @tofticles Men der skal jo klart ristede pinjekerner eller noget i! Fantastisk idé, tak for hjælpen!

        tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
        0
        • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

          @MThaastrup

          Pasta farfalle
          Finthakket spidskål
          En dåse tun
          En dåse majs
          Creme fraiche dressing (med lidt mayonnaise, citron, sennep, salt og peber)

          Den kan jeg godt lide lidt mere "fuld af dressing" men den kan godt laves uden for meget creme fraiche.

          mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
          mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
          mthaastrup@helvede.net
          wrote on sidst redigeret af
          #9

          @folfdk tusind tak for ideer - jeg har ikke noget imod dressing, men Michelle er ikke vild medd for meget af det. Saltmandler var en eminent idé 😁

          klgn@expressional.socialK folfdk@helvede.netF 2 Replies Last reply
          0
          • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

            @folfdk tusind tak for ideer - jeg har ikke noget imod dressing, men Michelle er ikke vild medd for meget af det. Saltmandler var en eminent idé 😁

            klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
            klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
            klgn@expressional.social
            wrote on sidst redigeret af
            #10

            @MThaastrup @folfdk jeg undværer også helst dressing især på salater. Hvis jeg skal fristes, skal det ikke være en af de der jammerlige købte dressinger😵‍💫

            mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
            0
            • klgn@expressional.socialK klgn@expressional.social

              @MThaastrup @folfdk jeg undværer også helst dressing især på salater. Hvis jeg skal fristes, skal det ikke være en af de der jammerlige købte dressinger😵‍💫

              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
              mthaastrup@helvede.net
              wrote on sidst redigeret af
              #11

              @klgn @folfdk Jeg vil hellere komme en god basilikumpesto (helst hjemmelavet, men ellers kan Coops "Smag forskellen" gå) i.

              1 Reply Last reply
              0
              • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                @tofticles Men der skal jo klart ristede pinjekerner eller noget i! Fantastisk idé, tak for hjælpen!

                tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                tofticles@helvede.net
                wrote on sidst redigeret af
                #12

                @MThaastrup Velbekomme! Vi kan godt lide lidt sprødt til at give lidt variation 😊.

                1 Reply Last reply
                0
                • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                  @folfdk tusind tak for ideer - jeg har ikke noget imod dressing, men Michelle er ikke vild medd for meget af det. Saltmandler var en eminent idé 😁

                  folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                  folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                  folfdk@helvede.net
                  wrote on sidst redigeret af
                  #13

                  @MThaastrup

                  Jeg håber I finder et eller andet godt som passer til lige præcis jer to! 😊

                  mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                  0
                  • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                    Del lige din bedste opskrift på pastasalat - ingen skaldyr, ingen oliven og ikke noget der sejler i dressing?

                    Det er gået op for mig, at jeg sidst lavede en pastasalat for 15 år siden, og mit barn har aldrig smagt det.

                    Og jeg kan godt google, men vil hellere have gennemprøvede ideer 😁

                    tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                    tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                    tokeriis@helvede.net
                    wrote on sidst redigeret af
                    #14

                    @MThaastrup Jeg elskede at lave den med porrer og skært bacon, vendt i en olie/eddike/hvidløg-marinade, salt og peber. Evt. pesto. Ost oven på efter behov. Men den er ligesom faldet ud, jeg spiser ikke så meget svin længere og pastasalat fik vi vist nok af.

                    mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                    0
                    • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

                      @MThaastrup

                      Jeg håber I finder et eller andet godt som passer til lige præcis jer to! 😊

                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                      mthaastrup@helvede.net
                      wrote on sidst redigeret af
                      #15

                      @folfdk Tak 😁

                      1 Reply Last reply
                      0
                      • tokeriis@helvede.netT tokeriis@helvede.net

                        @MThaastrup Jeg elskede at lave den med porrer og skært bacon, vendt i en olie/eddike/hvidløg-marinade, salt og peber. Evt. pesto. Ost oven på efter behov. Men den er ligesom faldet ud, jeg spiser ikke så meget svin længere og pastasalat fik vi vist nok af.

                        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                        mthaastrup@helvede.net
                        wrote on sidst redigeret af mthaastrup@helvede.net
                        #16

                        @tokeriis Jeg tror også, at det er faldet helt ud af min bevidsthed af samme grund. Men der er jo kun mig til at give mig datter alle mulige smagsoplevelser, så jeg må gøre mig umage 😊

                        Tak for ideen, jeg er helt sikker på, at bacon vil blive vel modtaget ved Michelle 😂

                        1 Reply Last reply
                        0
                        • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                          Del lige din bedste opskrift på pastasalat - ingen skaldyr, ingen oliven og ikke noget der sejler i dressing?

                          Det er gået op for mig, at jeg sidst lavede en pastasalat for 15 år siden, og mit barn har aldrig smagt det.

                          Og jeg kan godt google, men vil hellere have gennemprøvede ideer 😁

                          S This user is from outside of this forum
                          S This user is from outside of this forum
                          svuorela@helvede.net
                          wrote sidst redigeret af
                          #17

                          @MThaastrup jeg har bare mozzarella i tern, halve små tomater, agurkestykker og lidt snittet forårsløg. Med en lille smule olivenolie/eddikedressing

                          mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                          0
                          • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                            Del lige din bedste opskrift på pastasalat - ingen skaldyr, ingen oliven og ikke noget der sejler i dressing?

                            Det er gået op for mig, at jeg sidst lavede en pastasalat for 15 år siden, og mit barn har aldrig smagt det.

                            Og jeg kan godt google, men vil hellere have gennemprøvede ideer 😁

                            anport@mastodon.socialA This user is from outside of this forum
                            anport@mastodon.socialA This user is from outside of this forum
                            anport@mastodon.social
                            wrote sidst redigeret af
                            #18

                            @MThaastrup Jeg lavede én i sidste uge (efter mange års pause(!)):

                            500 gram flerfarvede pastaskruer.
                            200 gram frilandsbacon i tern.
                            1 blok fetaost (som jeg skar i tern).
                            2 store røde snackpeberfrugter (i tern).
                            1 bakke snacktomater i halve.

                            Blandede alle ingredienser i en stor skål og tilsatte så 1 lille glas grøn pesto og en smule olivenolie.

                            😋

                            mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                            0
                            • S svuorela@helvede.net

                              @MThaastrup jeg har bare mozzarella i tern, halve små tomater, agurkestykker og lidt snittet forårsløg. Med en lille smule olivenolie/eddikedressing

                              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                              mthaastrup@helvede.net
                              wrote sidst redigeret af
                              #19

                              @svuorela Tak! Det minder mig også om, at det ikke behøver at gøres kompliceret

                              S 1 Reply Last reply
                              0
                              • anport@mastodon.socialA anport@mastodon.social

                                @MThaastrup Jeg lavede én i sidste uge (efter mange års pause(!)):

                                500 gram flerfarvede pastaskruer.
                                200 gram frilandsbacon i tern.
                                1 blok fetaost (som jeg skar i tern).
                                2 store røde snackpeberfrugter (i tern).
                                1 bakke snacktomater i halve.

                                Blandede alle ingredienser i en stor skål og tilsatte så 1 lille glas grøn pesto og en smule olivenolie.

                                😋

                                mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                mthaastrup@helvede.net
                                wrote sidst redigeret af
                                #20

                                @anport Tak, det bør selv jeg kunne finde ud af 😁

                                1 Reply Last reply
                                0
                                • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                                  @svuorela Tak! Det minder mig også om, at det ikke behøver at gøres kompliceret

                                  S This user is from outside of this forum
                                  S This user is from outside of this forum
                                  svuorela@helvede.net
                                  wrote sidst redigeret af
                                  #21

                                  @MThaastrup jeg har serveret det herhjemme som eneste ting på spisebordet. De to små var fint tilfredse. Min hustru efterlyste lidt en bøf til.

                                  mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                                  0
                                  • S svuorela@helvede.net

                                    @MThaastrup jeg har serveret det herhjemme som eneste ting på spisebordet. De to små var fint tilfredse. Min hustru efterlyste lidt en bøf til.

                                    mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                    mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                    mthaastrup@helvede.net
                                    wrote sidst redigeret af
                                    #22

                                    @svuorela Tjek. Vi spiser mere fisk og kylling, men det kunne også fungere 😉

                                    S 1 Reply Last reply
                                    0
                                    • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                                      @svuorela Tjek. Vi spiser mere fisk og kylling, men det kunne også fungere 😉

                                      S This user is from outside of this forum
                                      S This user is from outside of this forum
                                      svuorela@helvede.net
                                      wrote sidst redigeret af
                                      #23

                                      @MThaastrup Jep. Her er oksekød primært til burger eller festlige lejligheder (eller små mængder).

                                      1 Reply Last reply
                                      0
                                      Svar
                                      • Svar som emne
                                      Login for at svare
                                      • Ældste til nyeste
                                      • Nyeste til ældste
                                      • Most Votes


                                      • Log ind

                                      • Har du ikke en konto? Tilmeld

                                      • Login or register to search.
                                      Powered by NodeBB Contributors
                                      Graciously hosted by data.coop
                                      • First post
                                        Last post
                                      0
                                      • Hjem
                                      • Seneste
                                      • Etiketter
                                      • Populære
                                      • Verden
                                      • Bruger
                                      • Grupper