Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl.

Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl.

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
22 Indlæg 9 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • S This user is from outside of this forum
    S This user is from outside of this forum
    svuorela@helvede.net
    wrote sidst redigeret af
    #1

    Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.

    tofticles@helvede.netT pmakholm@social.data.coopP folfdk@helvede.netF 3 Replies Last reply
    0
    • S svuorela@helvede.net

      Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.

      tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
      tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
      tofticles@helvede.net
      wrote sidst redigeret af
      #2

      @svuorela #LifeGoal 🤪 Lige om lidt fortæller vi, hvordan vi putter rosiner i al bagværk og ananas på alle pizzaer.

      mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
      0
      • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

        @svuorela #LifeGoal 🤪 Lige om lidt fortæller vi, hvordan vi putter rosiner i al bagværk og ananas på alle pizzaer.

        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
        mthaastrup@helvede.net
        wrote sidst redigeret af
        #3

        @tofticles @svuorela Jeg kan godt stå for det med ananas 😂

        tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
        0
        • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

          @tofticles @svuorela Jeg kan godt stå for det med ananas 😂

          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
          tofticles@helvede.net
          wrote sidst redigeret af
          #4

          @MThaastrup @svuorela Check! Jeg har styr på rosinerne - det bliver godt! 😂

          svedigtype@helvede.netS 1 Reply Last reply
          0
          • S svuorela@helvede.net

            Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.

            pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
            pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
            pmakholm@social.data.coop
            wrote sidst redigeret af
            #5

            @svuorela Jeg overvejede om det var en sproglig forbistring.

            Jeg skelner mellem kvaste/knuste kartofler, kartoffelmos og kartoffelpuré. Det første ville jeg lave med skræl, men ikke mos eller puré.

            tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
            0
            • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

              @MThaastrup @svuorela Check! Jeg har styr på rosinerne - det bliver godt! 😂

              svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
              svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
              svedigtype@helvede.net
              wrote sidst redigeret af
              #6

              @tofticles @MThaastrup @svuorela Og jeg er så den glade konsument af alt det ovenstående 🤤😁!

              mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
              0
              • pmakholm@social.data.coopP pmakholm@social.data.coop

                @svuorela Jeg overvejede om det var en sproglig forbistring.

                Jeg skelner mellem kvaste/knuste kartofler, kartoffelmos og kartoffelpuré. Det første ville jeg lave med skræl, men ikke mos eller puré.

                tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                tofticles@helvede.net
                wrote sidst redigeret af
                #7

                @pmakholm @svuorela Jeg kan kun tilføje for egen regning, at jeg laver kartoffelmos på nøjagtig samme måde som min mor og hendes mor før hende - eneste forskel er at jeg ikke skræller kartoflerne.

                svedigtype@helvede.netS 1 Reply Last reply
                0
                • svedigtype@helvede.netS svedigtype@helvede.net

                  @tofticles @MThaastrup @svuorela Og jeg er så den glade konsument af alt det ovenstående 🤤😁!

                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                  mthaastrup@helvede.net
                  wrote sidst redigeret af
                  #8

                  @svedigtype @tofticles @svuorela Deal 😁

                  lbheuschkel@helvede.netL 1 Reply Last reply
                  0
                  • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                    @pmakholm @svuorela Jeg kan kun tilføje for egen regning, at jeg laver kartoffelmos på nøjagtig samme måde som min mor og hendes mor før hende - eneste forskel er at jeg ikke skræller kartoflerne.

                    svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
                    svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
                    svedigtype@helvede.net
                    wrote sidst redigeret af
                    #9

                    @tofticles @pmakholm @svuorela Men hvor mange måder -er- er der egentlig at lave kartoffelmos på?

                    M måder at mose på x (I ingredienser x P måder at præparere hver ingrediens)?

                    Er det egentlig M x I i P'ende 🤔?

                    ondekvinde@helvede.netO 1 Reply Last reply
                    0
                    • svedigtype@helvede.netS svedigtype@helvede.net

                      @tofticles @pmakholm @svuorela Men hvor mange måder -er- er der egentlig at lave kartoffelmos på?

                      M måder at mose på x (I ingredienser x P måder at præparere hver ingrediens)?

                      Er det egentlig M x I i P'ende 🤔?

                      ondekvinde@helvede.netO This user is from outside of this forum
                      ondekvinde@helvede.netO This user is from outside of this forum
                      ondekvinde@helvede.net
                      wrote sidst redigeret af
                      #10

                      @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela smør eller olivenolie? (margarine???). Mælk eller fløde eller kogevand? Kun kartofler eller også andre grøntsager? Helt jævn mos eller med lidt klumper? Skrælle eller ej?

                      sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
                      0
                      • ondekvinde@helvede.netO ondekvinde@helvede.net

                        @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela smør eller olivenolie? (margarine???). Mælk eller fløde eller kogevand? Kun kartofler eller også andre grøntsager? Helt jævn mos eller med lidt klumper? Skrælle eller ej?

                        sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                        sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                        sorenmriis@helvede.net
                        wrote sidst redigeret af
                        #11

                        @ondekvinde Du glemmer det fundamentale (og beklager at jeg faktisk kun kender de engelske termer for nogle af disse muligheder): Piskeris, potato ricer, masher?

                        Og så er der også muligheden for at tilføje ost. Og æggeblomme, hvis den skal gratineres. (Og så er der de forskellige mulige toppings til en gratineret mos, fra ost over krydderurter til hakkede nødder...)

                        @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela

                        S 1 Reply Last reply
                        0
                        • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                          @ondekvinde Du glemmer det fundamentale (og beklager at jeg faktisk kun kender de engelske termer for nogle af disse muligheder): Piskeris, potato ricer, masher?

                          Og så er der også muligheden for at tilføje ost. Og æggeblomme, hvis den skal gratineres. (Og så er der de forskellige mulige toppings til en gratineret mos, fra ost over krydderurter til hakkede nødder...)

                          @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela

                          S This user is from outside of this forum
                          S This user is from outside of this forum
                          svuorela@helvede.net
                          wrote sidst redigeret af
                          #12

                          @SorenMRiis @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles jeg har en gang brugt stavblender. Det bliver tapetklister.

                          Men ellers er jeg til enten håndmixer eller kartoffelmoser alt efter grovheden

                          sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
                          0
                          • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                            @svedigtype @tofticles @svuorela Deal 😁

                            lbheuschkel@helvede.netL This user is from outside of this forum
                            lbheuschkel@helvede.netL This user is from outside of this forum
                            lbheuschkel@helvede.net
                            wrote sidst redigeret af
                            #13

                            @MThaastrup @svedigtype @tofticles @svuorela

                            Hva' vil vi ha'?
                            Rosiner! Ananas!
                            Hva' vil vi ha'?
                            Kartofler med skræl!

                            1 Reply Last reply
                            0
                            • S svuorela@helvede.net

                              @SorenMRiis @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles jeg har en gang brugt stavblender. Det bliver tapetklister.

                              Men ellers er jeg til enten håndmixer eller kartoffelmoser alt efter grovheden

                              sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                              sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                              sorenmriis@helvede.net
                              wrote sidst redigeret af
                              #14

                              @svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.

                              @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles

                              pmakholm@social.data.coopP 1 Reply Last reply
                              0
                              • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                                @svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.

                                @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles

                                pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
                                pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
                                pmakholm@social.data.coop
                                wrote sidst redigeret af
                                #15

                                @SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?

                                Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.

                                @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                                sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
                                0
                                • S svuorela@helvede.net

                                  Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.

                                  folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                                  folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                                  folfdk@helvede.net
                                  wrote sidst redigeret af
                                  #16

                                  @svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler 😂

                                  S 1 Reply Last reply
                                  0
                                  • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

                                    @svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler 😂

                                    S This user is from outside of this forum
                                    S This user is from outside of this forum
                                    svuorela@helvede.net
                                    wrote sidst redigeret af
                                    #17

                                    @folfdk Jeg havde troet at jeg ville afspore debatten og ikke levere gode kommentarer - men så kan man blive overrasket 😆

                                    1 Reply Last reply
                                    0
                                    • pmakholm@social.data.coopP pmakholm@social.data.coop

                                      @SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?

                                      Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.

                                      @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                                      sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                                      sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                                      sorenmriis@helvede.net
                                      wrote sidst redigeret af
                                      #18

                                      @pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.

                                      Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.

                                      @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                                      tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
                                      0
                                      • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                                        @pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.

                                        Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.

                                        @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                                        tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                                        tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                                        tofticles@helvede.net
                                        wrote sidst redigeret af
                                        #19

                                        @SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten 😁 ( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.

                                        sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
                                        0
                                        • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                                          @SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten 😁 ( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.

                                          sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                                          sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                                          sorenmriis@helvede.net
                                          wrote sidst redigeret af
                                          #20

                                          @tofticles Min kæreste kan ikke lide "klumper" i mosen - og han foretrækker den lidt blødere, end jeg ville lave den til mig selv.

                                          Så selvom jeg godt kan lide en lidt fast kartoffelmos med en smule struktur (og er helt ligeglad med, om der er skræl i eller ej), laver jeg altid blød, fuldstændigt fin kartoffelmos uden skræl - hvad gør man ikke for kærligheden!

                                          @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype

                                          folfdk@helvede.netF 1 Reply Last reply
                                          0
                                          Svar
                                          • Svar som emne
                                          Login for at svare
                                          • Ældste til nyeste
                                          • Nyeste til ældste
                                          • Most Votes


                                          • Log ind

                                          • Har du ikke en konto? Tilmeld

                                          • Login or register to search.
                                          Powered by NodeBB Contributors
                                          Graciously hosted by data.coop
                                          • First post
                                            Last post
                                          0
                                          • Hjem
                                          • Seneste
                                          • Etiketter
                                          • Populære
                                          • Verden
                                          • Bruger
                                          • Grupper