Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl.

Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl.

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
22 Indlæg 9 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • ondekvinde@helvede.netO ondekvinde@helvede.net

    @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela smør eller olivenolie? (margarine???). Mælk eller fløde eller kogevand? Kun kartofler eller også andre grøntsager? Helt jævn mos eller med lidt klumper? Skrælle eller ej?

    sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
    sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
    sorenmriis@helvede.net
    wrote sidst redigeret af
    #11

    @ondekvinde Du glemmer det fundamentale (og beklager at jeg faktisk kun kender de engelske termer for nogle af disse muligheder): Piskeris, potato ricer, masher?

    Og så er der også muligheden for at tilføje ost. Og æggeblomme, hvis den skal gratineres. (Og så er der de forskellige mulige toppings til en gratineret mos, fra ost over krydderurter til hakkede nødder...)

    @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela

    S 1 Reply Last reply
    0
    • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

      @ondekvinde Du glemmer det fundamentale (og beklager at jeg faktisk kun kender de engelske termer for nogle af disse muligheder): Piskeris, potato ricer, masher?

      Og så er der også muligheden for at tilføje ost. Og æggeblomme, hvis den skal gratineres. (Og så er der de forskellige mulige toppings til en gratineret mos, fra ost over krydderurter til hakkede nødder...)

      @pmakholm @svedigtype @tofticles @svuorela

      S This user is from outside of this forum
      S This user is from outside of this forum
      svuorela@helvede.net
      wrote sidst redigeret af
      #12

      @SorenMRiis @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles jeg har en gang brugt stavblender. Det bliver tapetklister.

      Men ellers er jeg til enten håndmixer eller kartoffelmoser alt efter grovheden

      sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
      0
      • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

        @svedigtype @tofticles @svuorela Deal 😁

        lbheuschkel@helvede.netL This user is from outside of this forum
        lbheuschkel@helvede.netL This user is from outside of this forum
        lbheuschkel@helvede.net
        wrote sidst redigeret af
        #13

        @MThaastrup @svedigtype @tofticles @svuorela

        Hva' vil vi ha'?
        Rosiner! Ananas!
        Hva' vil vi ha'?
        Kartofler med skræl!

        1 Reply Last reply
        0
        • S svuorela@helvede.net

          @SorenMRiis @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles jeg har en gang brugt stavblender. Det bliver tapetklister.

          Men ellers er jeg til enten håndmixer eller kartoffelmoser alt efter grovheden

          sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
          sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
          sorenmriis@helvede.net
          wrote sidst redigeret af
          #14

          @svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.

          @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles

          pmakholm@social.data.coopP 1 Reply Last reply
          0
          • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

            @svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.

            @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles

            pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
            pmakholm@social.data.coopP This user is from outside of this forum
            pmakholm@social.data.coop
            wrote sidst redigeret af
            #15

            @SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?

            Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.

            @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

            sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
            0
            • S svuorela@helvede.net

              Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.

              folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
              folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
              folfdk@helvede.net
              wrote sidst redigeret af
              #16

              @svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler 😂

              S 1 Reply Last reply
              0
              • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

                @svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler 😂

                S This user is from outside of this forum
                S This user is from outside of this forum
                svuorela@helvede.net
                wrote sidst redigeret af
                #17

                @folfdk Jeg havde troet at jeg ville afspore debatten og ikke levere gode kommentarer - men så kan man blive overrasket 😆

                1 Reply Last reply
                0
                • pmakholm@social.data.coopP pmakholm@social.data.coop

                  @SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?

                  Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.

                  @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                  sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                  sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                  sorenmriis@helvede.net
                  wrote sidst redigeret af
                  #18

                  @pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.

                  Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.

                  @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                  tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
                  0
                  • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                    @pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.

                    Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.

                    @svuorela @ondekvinde @svedigtype @tofticles

                    tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                    tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                    tofticles@helvede.net
                    wrote sidst redigeret af
                    #19

                    @SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten 😁 ( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.

                    sorenmriis@helvede.netS 1 Reply Last reply
                    0
                    • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                      @SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten 😁 ( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.

                      sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                      sorenmriis@helvede.netS This user is from outside of this forum
                      sorenmriis@helvede.net
                      wrote sidst redigeret af
                      #20

                      @tofticles Min kæreste kan ikke lide "klumper" i mosen - og han foretrækker den lidt blødere, end jeg ville lave den til mig selv.

                      Så selvom jeg godt kan lide en lidt fast kartoffelmos med en smule struktur (og er helt ligeglad med, om der er skræl i eller ej), laver jeg altid blød, fuldstændigt fin kartoffelmos uden skræl - hvad gør man ikke for kærligheden!

                      @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype

                      folfdk@helvede.netF 1 Reply Last reply
                      0
                      • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

                        @tofticles Min kæreste kan ikke lide "klumper" i mosen - og han foretrækker den lidt blødere, end jeg ville lave den til mig selv.

                        Så selvom jeg godt kan lide en lidt fast kartoffelmos med en smule struktur (og er helt ligeglad med, om der er skræl i eller ej), laver jeg altid blød, fuldstændigt fin kartoffelmos uden skræl - hvad gør man ikke for kærligheden!

                        @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype

                        folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                        folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                        folfdk@helvede.net
                        wrote sidst redigeret af
                        #21

                        @SorenMRiis
                        Ja, og hvad gør man ikke for brændende kærlighed!

                        @tofticles @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype

                        svedigtype@helvede.netS 1 Reply Last reply
                        0
                        • folfdk@helvede.netF folfdk@helvede.net

                          @SorenMRiis
                          Ja, og hvad gør man ikke for brændende kærlighed!

                          @tofticles @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype

                          svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
                          svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
                          svedigtype@helvede.net
                          wrote sidst redigeret af
                          #22

                          @folfdk @SorenMRiis @tofticles @pmakholm @svuorela @ondekvinde

                          Det kommer nok ikke som den store overraskelse at lige netop den ret er @tofticles og min hofret ... 😂

                          1 Reply Last reply
                          0
                          Svar
                          • Svar som emne
                          Login for at svare
                          • Ældste til nyeste
                          • Nyeste til ældste
                          • Most Votes


                          • Log ind

                          • Har du ikke en konto? Tilmeld

                          • Login or register to search.
                          Powered by NodeBB Contributors
                          Graciously hosted by data.coop
                          • First post
                            Last post
                          0
                          • Hjem
                          • Seneste
                          • Etiketter
                          • Populære
                          • Verden
                          • Bruger
                          • Grupper