"Problemet er ikke de kartofler, vi spiser, men dem, vi ikke spiser
-
"Problemet er ikke de kartofler, vi spiser, men dem, vi ikke spiser
Arealet til dyrkning af industrikartofler er eksploderet, mens arealet til spisekartofler er styrtdykket. Det er ikke ligemeget, for industrikartoflerne kommer med langt flere pesticider og en helt anden dyrkningslogik"Cæcilie Kildahl Kramer åbner her endnu en side i den bog der viser hvor ilde stedt vi er. Lad være med at læse hvis du vil forblive i godt humør og fornægtelse.
-
"Problemet er ikke de kartofler, vi spiser, men dem, vi ikke spiser
Arealet til dyrkning af industrikartofler er eksploderet, mens arealet til spisekartofler er styrtdykket. Det er ikke ligemeget, for industrikartoflerne kommer med langt flere pesticider og en helt anden dyrkningslogik"Cæcilie Kildahl Kramer åbner her endnu en side i den bog der viser hvor ilde stedt vi er. Lad være med at læse hvis du vil forblive i godt humør og fornægtelse.
Lige ud for vores hus er der et stykke jord, der er så blødt at store maskiner ikke kan køre i det. Så ét år forsøgte bonden at dyrke kartofler i det, for dog at få lidt ud af det.
Jeg kom hjem en dag til lugten af klor - ren svømmehal! Samme aften tjekkede min kæreste på nettet og fandt ud af, at en dansk kartoffelafgrøde bliver sprøjtet 11 (elleve) gange på et år - i gennemsnit.
Vi spiser kun økologiske kartofler.
Bonden har i øvrigt opgivet jorden og lagt den brak....
-
J jeppe@uddannelse.social shared this topic