Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl.
-
@MThaastrup @svedigtype @tofticles @svuorela
Hva' vil vi ha'?
Rosiner! Ananas!
Hva' vil vi ha'?
Kartofler med skræl! -
@SorenMRiis @ondekvinde @pmakholm @svedigtype @tofticles jeg har en gang brugt stavblender. Det bliver tapetklister.
Men ellers er jeg til enten håndmixer eller kartoffelmoser alt efter grovheden
@svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.
-
@svuorela Jeg undlod bevidst en blender som muligt redskab. Jeg antager trods alt ikke, der findes selvpinere blandt læserskabet her.
@SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?
Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.
-
Så vågner man op og ser en tråd i sit feed om kartoffelmos og ser hvor mange perverse mennesker man følger der laver kartoffelmos af kartofler med skræl. Adrbadr.
@svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler
-
@svuorela med alle de gode kommentarer der er under dette indlæg er jeg faktisk en smule fornærmet over du ikke har tagget mig, når nu det er mit indlæg du omtaler
@folfdk Jeg havde troet at jeg ville afspore debatten og ikke levere gode kommentarer - men så kan man blive overrasket
-
@SorenMRiis Hvordan ville du egentlig lave en ordentlig rodfrugtpuré? MAse det gennem en si?
Andre ting ville jeg måske blende, men lige præcis kartoffler, så tror jeg at blenderen gøre noget ved stivelsen.
@pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.
Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.
-
@pmakholm Jeg ville nok bare bruge min kartoffelpresser til de fleste lejligheder - men hvis den skulle være helt perfekt, ville jeg nok passere den gennem en finmasket si.
Og ja, blender (og elpisker hvis brugt for længe) kan gøre kartoffelmos "lang". Hvis man bruger en elpisker kan man delvist forebygge dette ved at tilføje rigelige mængder smør i starten; fedtet gør åbenbart noget på et molekylært niveau, jeg ikke helt forstår.
@SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten
( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.
-
@SorenMRiis @pmakholm @svuorela @ondekvinde @svedigtype Som vi siger hvor jeg kommer fra: Den der smør' godt, kør' godt. Altid smør i starten
( og så kan vi godt li den sådan lidt grov.
@tofticles Min kæreste kan ikke lide "klumper" i mosen - og han foretrækker den lidt blødere, end jeg ville lave den til mig selv.
Så selvom jeg godt kan lide en lidt fast kartoffelmos med en smule struktur (og er helt ligeglad med, om der er skræl i eller ej), laver jeg altid blød, fuldstændigt fin kartoffelmos uden skræl - hvad gør man ikke for kærligheden!
-
@tofticles Min kæreste kan ikke lide "klumper" i mosen - og han foretrækker den lidt blødere, end jeg ville lave den til mig selv.
Så selvom jeg godt kan lide en lidt fast kartoffelmos med en smule struktur (og er helt ligeglad med, om der er skræl i eller ej), laver jeg altid blød, fuldstændigt fin kartoffelmos uden skræl - hvad gør man ikke for kærligheden!
@SorenMRiis
Ja, og hvad gør man ikke for brændende kærlighed! -
@SorenMRiis
Ja, og hvad gør man ikke for brændende kærlighed!@folfdk @SorenMRiis @tofticles @pmakholm @svuorela @ondekvinde
Det kommer nok ikke som den store overraskelse at lige netop den ret er @tofticles og min hofret ...