Surdejsbrød 1.0 :D
-
Surdejsbrød 1.0
Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.
Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.
-
Surdejsbrød 1.0
Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.
Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.
@anderslund ligner en absolut værdig kandidat til ‘Årets Brød 2025’
-
@anderslund ligner en absolut værdig kandidat til ‘Årets Brød 2025’
@anport Det har da også taget 9 dage at nå frem til det, men jeg er meget tilfreds for et førstegangsforsøg. Jeg er spændt på at se krummen og ikke mindst smage, når det er kølet af
-
Surdejsbrød 1.0
Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.
Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.
OK krumme. Og smag