Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Surdejsbrød 1.0 :D

Surdejsbrød 1.0 :D

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
bagningsurdejgrydebrod
4 Indlæg 2 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
    anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
    anderslund@expressional.social
    wrote sidst redigeret af
    #1

    Surdejsbrød 1.0 😄

    Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.

    Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.

    #bagning #surdej #grydebrød

    anport@mastodon.socialA anderslund@expressional.socialA 2 Replies Last reply
    0
    • anderslund@expressional.socialA anderslund@expressional.social

      Surdejsbrød 1.0 😄

      Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.

      Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.

      #bagning #surdej #grydebrød

      anport@mastodon.socialA This user is from outside of this forum
      anport@mastodon.socialA This user is from outside of this forum
      anport@mastodon.social
      wrote sidst redigeret af
      #2

      @anderslund ligner en absolut værdig kandidat til ‘Årets Brød 2025’ 👌🏻

      anderslund@expressional.socialA 1 Reply Last reply
      0
      • anport@mastodon.socialA anport@mastodon.social

        @anderslund ligner en absolut værdig kandidat til ‘Årets Brød 2025’ 👌🏻

        anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
        anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
        anderslund@expressional.social
        wrote sidst redigeret af
        #3

        @anport Det har da også taget 9 dage at nå frem til det, men jeg er meget tilfreds for et førstegangsforsøg. Jeg er spændt på at se krummen og ikke mindst smage, når det er kølet af 😄

        1 Reply Last reply
        0
        • anderslund@expressional.socialA anderslund@expressional.social

          Surdejsbrød 1.0 😄

          Opstarten af surdejen har brugt ca 1.5 kg mel, med fodring to gange om dagen i en uge, og en enkelt fodring i går aftes. Det er ikke spildt, det der tages fra har jeg gemt, og bruger efterhånden i gærbrød eller pandekager.

          Jeg glemte at ridse brødet, så det flækkede selv - men umiddelbart er jeg meget tilfreds. Det er bagt efter en opskrift på "Surdejsbrød for begyndere" i min sædvanlige støbejernsgryde, som fungerer super til formålet - lige som de foregående gær-grydebrød.

          #bagning #surdej #grydebrød

          anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
          anderslund@expressional.socialA This user is from outside of this forum
          anderslund@expressional.social
          wrote sidst redigeret af
          #4

          OK krumme. Og smag 😄

          1 Reply Last reply
          0
          Svar
          • Svar som emne
          Login for at svare
          • Ældste til nyeste
          • Nyeste til ældste
          • Most Votes


          • Log ind

          • Har du ikke en konto? Tilmeld

          • Login or register to search.
          Powered by NodeBB Contributors
          Graciously hosted by data.coop
          • First post
            Last post
          0
          • Hjem
          • Seneste
          • Etiketter
          • Populære
          • Verden
          • Bruger
          • Grupper