Skip to content
  • Hjem
  • Seneste
  • Etiketter
  • Populære
  • Verden
  • Bruger
  • Grupper
Temaer
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

  • Default (No Skin)
  • No Skin
Kollaps
FARVEL BIG TECH
  1. Forside
  2. Ikke-kategoriseret
  3. Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

Planlagt Fastgjort Låst Flyttet Ikke-kategoriseret
57 Indlæg 18 Posters 0 Visninger
  • Ældste til nyeste
  • Nyeste til ældste
  • Most Votes
Svar
  • Svar som emne
Login for at svare
Denne tråd er blevet slettet. Kun brugere med emne behandlings privilegier kan se den.
  • sorenmriis@helvede.netS sorenmriis@helvede.net

    @MThaastrup Jeg forsøgte også bare at være en karrikatur af et svar. 😉

    mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
    mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
    mthaastrup@helvede.net
    wrote sidst redigeret af
    #27

    @SorenMRiis Det ved jeg. Men altså virkeligheden nåede nærmest at overhale dig på den anden kanal 🤣

    1 Reply Last reply
    0
    • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

      @MThaastrup Hvem er de monstre, der ikke putter choko i køleskab?!

      Det er jo ikke chokoladesovs eller nutella...

      Vi er kommet til at æde vores chokolade, så må på indkøbstogt 😂.

      EDIT: Top 3: Lakridschokokugler fra Bülow, Lemon hvid choko og marabou salt-karamel.

      klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
      klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
      klgn@expressional.social
      wrote sidst redigeret af
      #28

      @tofticles @MThaastrup ej vil i da stoppe. Chokolade skal jo ikke i køleskab med mindre, det er alt for varmt.

      Og lige her er der selvfølgelig ikke plads til andre holdninger end min🤪😂😘

      tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
      0
      • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

        @MThaastrup Skal nok! (Fik også lige tilføjet min top3)

        Tager med hjem på vejen - hvis ikke @svedigtype er kommet mig i forkøbet ... og ellers overlever vi nok dobbelt-op 🤪.

        svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
        svedigtype@helvede.netS This user is from outside of this forum
        svedigtype@helvede.net
        wrote sidst redigeret af
        #29

        @tofticles @MThaastrup Årh, hvid crunch, så meget min favorit som teenager 🤤, troede faktisk ikke man kunne få dem nogen steder længere.

        Jeg har en hverdags-top-3 og en fancy-top-3.

        Hverdags-Top-3: Hvid med Lemon fra Änglamark, KitKat, Toffifee 😁

        Fancy-Top-3: Pure Amande fra Summerbird, Strawberry & Cream fra Bülow, Persian Perry fra Simply Chocolate.

        mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
        0
        • holsta@mastodon.artH holsta@mastodon.art

          @MThaastrup Jeg har til tider overvejet et vinkøleskab der kan indstilles til 12-16 grader, og fylde det med chokolade.

          Min top chokolade er bland-selv æsken med 70 stk fra Peter Beier.

          https://pbchokolade.dk/shop/121-bland-din-egen-aeske/825-bland-selv-aeske-70/

          reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
          reynir@social.data.coopR This user is from outside of this forum
          reynir@social.data.coop
          wrote sidst redigeret af
          #30

          @holsta @MThaastrup jeg troede 12-16 grader er stuetemperatur hos dig 😄

          1 Reply Last reply
          0
          • klgn@expressional.socialK klgn@expressional.social

            @tofticles @MThaastrup ej vil i da stoppe. Chokolade skal jo ikke i køleskab med mindre, det er alt for varmt.

            Og lige her er der selvfølgelig ikke plads til andre holdninger end min🤪😂😘

            tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
            tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
            tofticles@helvede.net
            wrote sidst redigeret af
            #31

            @klgn @MThaastrup Du mangler at svare på, hvorfor du vil anvende halvdelen af chokoladen til smøring af dine fingre og kampmaling i fjæs 🤪

            mthaastrup@helvede.netM klgn@expressional.socialK 2 Replies Last reply
            0
            • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

              @klgn @MThaastrup Du mangler at svare på, hvorfor du vil anvende halvdelen af chokoladen til smøring af dine fingre og kampmaling i fjæs 🤪

              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
              mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
              mthaastrup@helvede.net
              wrote sidst redigeret af
              #32

              @tofticles @klgn 🤣

              1 Reply Last reply
              0
              • svedigtype@helvede.netS svedigtype@helvede.net

                @tofticles @MThaastrup Årh, hvid crunch, så meget min favorit som teenager 🤤, troede faktisk ikke man kunne få dem nogen steder længere.

                Jeg har en hverdags-top-3 og en fancy-top-3.

                Hverdags-Top-3: Hvid med Lemon fra Änglamark, KitKat, Toffifee 😁

                Fancy-Top-3: Pure Amande fra Summerbird, Strawberry & Cream fra Bülow, Persian Perry fra Simply Chocolate.

                mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                mthaastrup@helvede.net
                wrote sidst redigeret af mthaastrup@helvede.net
                #33

                @svedigtype @tofticles Uheldigvis foretrækker jeg langt KvikkLunsj over KitKat. Det er SUPERupraktisk 🤣

                1 Reply Last reply
                0
                • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                  @klgn @MThaastrup Du mangler at svare på, hvorfor du vil anvende halvdelen af chokoladen til smøring af dine fingre og kampmaling i fjæs 🤪

                  klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
                  klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
                  klgn@expressional.social
                  wrote sidst redigeret af
                  #34

                  @tofticles @MThaastrup jeg bor altså ikke i en sauna😂😂

                  mthaastrup@helvede.netM tofticles@helvede.netT 2 Replies Last reply
                  0
                  • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                    Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

                    - Hvid Crunch (fra Normal, for fås ikke i DK ellers mere)
                    - Kvikk Lunsj (selvfølgelig med hjem fra Oslo!)

                    Mangler bare lige Aero - kan nogen ikke lige hente dem i Irland eller UK for mig 😂?

                    Hvad er jeres top-3-chokolade 😋?

                    phrozeltic@mstdn.dkP This user is from outside of this forum
                    phrozeltic@mstdn.dkP This user is from outside of this forum
                    phrozeltic@mstdn.dk
                    wrote sidst redigeret af
                    #35

                    @MThaastrup

                    Center
                    Mørk chokolade mere end 70%
                    Rittersport med marcipan.

                    Ikke nogen rækkefølge.
                    Bare tilgængelighed gør at det fordamper ret hurtigt herhjemme.
                    Det bitre chokolade har jeg dog for mig selv.

                    mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                    0
                    • klgn@expressional.socialK klgn@expressional.social

                      @tofticles @MThaastrup jeg bor altså ikke i en sauna😂😂

                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                      mthaastrup@helvede.net
                      wrote sidst redigeret af
                      #36

                      @klgn @tofticles Det gør jeg ifølge andre 🙋🏼‍♀️

                      1 Reply Last reply
                      0
                      • phrozeltic@mstdn.dkP phrozeltic@mstdn.dk

                        @MThaastrup

                        Center
                        Mørk chokolade mere end 70%
                        Rittersport med marcipan.

                        Ikke nogen rækkefølge.
                        Bare tilgængelighed gør at det fordamper ret hurtigt herhjemme.
                        Det bitre chokolade har jeg dog for mig selv.

                        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                        mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                        mthaastrup@helvede.net
                        wrote sidst redigeret af
                        #37

                        @Phrozeltic Chokoladefordampning synes at være en ting 🤣

                        1 Reply Last reply
                        0
                        • klgn@expressional.socialK klgn@expressional.social

                          @tofticles @MThaastrup jeg bor altså ikke i en sauna😂😂

                          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                          tofticles@helvede.netT This user is from outside of this forum
                          tofticles@helvede.net
                          wrote sidst redigeret af
                          #38

                          @klgn @MThaastrup Stadig har dine fingre jo en overfladetemperatur, der overstiger chokolades smeltetemperatur - og dvs. du forkorter tiden du kan håndtere chokoladen, hvis chokoladen ikke starter på et afkølet udgangspunkt 🤓.

                          folfdk@helvede.netF klgn@expressional.socialK 2 Replies Last reply
                          0
                          • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                            Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

                            - Hvid Crunch (fra Normal, for fås ikke i DK ellers mere)
                            - Kvikk Lunsj (selvfølgelig med hjem fra Oslo!)

                            Mangler bare lige Aero - kan nogen ikke lige hente dem i Irland eller UK for mig 😂?

                            Hvad er jeres top-3-chokolade 😋?

                            tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                            tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                            tokeriis@helvede.net
                            wrote sidst redigeret af tokeriis@helvede.net
                            #39

                            @MThaastrup Det siger sig selv, at *mælke*chokolade gør sig bedst i kold tilstand. Mørk chokolade kan derimod nydes varmere. Jeg hælder oftest mest til mørk (80%), men på top 3 befinder sig dog uforklarligt 2 andre slags:

                            1) Pernille mørk chokolade (standard belønning, når jeg tapper blod)
                            2) Marabou med rosiner og mandler – det er alt for lækkert.
                            3) Kvadratisch, praktisch yoghurt/lemon

                            tokeriis@helvede.netT 1 Reply Last reply
                            0
                            • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                              Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

                              - Hvid Crunch (fra Normal, for fås ikke i DK ellers mere)
                              - Kvikk Lunsj (selvfølgelig med hjem fra Oslo!)

                              Mangler bare lige Aero - kan nogen ikke lige hente dem i Irland eller UK for mig 😂?

                              Hvad er jeres top-3-chokolade 😋?

                              andersvb@helvede.netA This user is from outside of this forum
                              andersvb@helvede.netA This user is from outside of this forum
                              andersvb@helvede.net
                              wrote sidst redigeret af
                              #40

                              @MThaastrup Jeg må ikke købe Marabou mintkrokant mere. Det forsvinder som dug for solen hvis jeg har det i huset. Og så havde chokoladebiksen ved Holte St. en mørk mælkechokolade som var sublim. Og som sjovt nok også forsvandt når man vendte ryggen til. Og så hvid Crunch.

                              1 Reply Last reply
                              0
                              • mthaastrup@helvede.netM mthaastrup@helvede.net

                                Mit køleskab (chokolade er bedst kold - I will die on this hill!) har næsten fuld favorit-chokoladebingo

                                - Hvid Crunch (fra Normal, for fås ikke i DK ellers mere)
                                - Kvikk Lunsj (selvfølgelig med hjem fra Oslo!)

                                Mangler bare lige Aero - kan nogen ikke lige hente dem i Irland eller UK for mig 😂?

                                Hvad er jeres top-3-chokolade 😋?

                                zatnosk@helvede.netZ This user is from outside of this forum
                                zatnosk@helvede.netZ This user is from outside of this forum
                                zatnosk@helvede.net
                                wrote sidst redigeret af
                                #41

                                @MThaastrup
                                1) Mørk chokolade
                                2) Lakrids-kugler med chokolade om
                                2b) cirka 40-80% af fyldte chokolader generelt, afhængig af hvor kreativ chokolademageren er.
                                3) Dårlig mælkechokolade fra en billig julekalender

                                mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                                0
                                • zatnosk@helvede.netZ zatnosk@helvede.net

                                  @MThaastrup
                                  1) Mørk chokolade
                                  2) Lakrids-kugler med chokolade om
                                  2b) cirka 40-80% af fyldte chokolader generelt, afhængig af hvor kreativ chokolademageren er.
                                  3) Dårlig mælkechokolade fra en billig julekalender

                                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                  mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                  mthaastrup@helvede.net
                                  wrote sidst redigeret af
                                  #42

                                  @zatnosk Julekalenderchokolade har en sær nostalgisk-magisk virkning

                                  1 Reply Last reply
                                  0
                                  • tokeriis@helvede.netT tokeriis@helvede.net

                                    @MThaastrup Det siger sig selv, at *mælke*chokolade gør sig bedst i kold tilstand. Mørk chokolade kan derimod nydes varmere. Jeg hælder oftest mest til mørk (80%), men på top 3 befinder sig dog uforklarligt 2 andre slags:

                                    1) Pernille mørk chokolade (standard belønning, når jeg tapper blod)
                                    2) Marabou med rosiner og mandler – det er alt for lækkert.
                                    3) Kvadratisch, praktisch yoghurt/lemon

                                    tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                                    tokeriis@helvede.netT This user is from outside of this forum
                                    tokeriis@helvede.net
                                    wrote sidst redigeret af
                                    #43

                                    @MThaastrup Og så en stor sorg: Min ungdoms Stratos findes vist ikke mere på det danske marked. Det var en meget luftig og sprød mælkechokolade, som jeg husker det. Den røg der en del af ned.

                                    mthaastrup@helvede.netM 1 Reply Last reply
                                    0
                                    • tokeriis@helvede.netT tokeriis@helvede.net

                                      @MThaastrup Og så en stor sorg: Min ungdoms Stratos findes vist ikke mere på det danske marked. Det var en meget luftig og sprød mælkechokolade, som jeg husker det. Den røg der en del af ned.

                                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                      mthaastrup@helvede.netM This user is from outside of this forum
                                      mthaastrup@helvede.net
                                      wrote sidst redigeret af
                                      #44

                                      @tokeriis Space-kiks med chokolade. Også savnet.

                                      1 Reply Last reply
                                      0
                                      • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                                        @klgn @MThaastrup Stadig har dine fingre jo en overfladetemperatur, der overstiger chokolades smeltetemperatur - og dvs. du forkorter tiden du kan håndtere chokoladen, hvis chokoladen ikke starter på et afkølet udgangspunkt 🤓.

                                        folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                                        folfdk@helvede.netF This user is from outside of this forum
                                        folfdk@helvede.net
                                        wrote sidst redigeret af
                                        #45

                                        @tofticles @klgn @MThaastrup
                                        Eller.... Køler dine fingerspidser ned...?

                                        En af de der metal-isterninger til whiskey feinschmeckere måske?

                                        1 Reply Last reply
                                        0
                                        • tofticles@helvede.netT tofticles@helvede.net

                                          @klgn @MThaastrup Stadig har dine fingre jo en overfladetemperatur, der overstiger chokolades smeltetemperatur - og dvs. du forkorter tiden du kan håndtere chokoladen, hvis chokoladen ikke starter på et afkølet udgangspunkt 🤓.

                                          klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
                                          klgn@expressional.socialK This user is from outside of this forum
                                          klgn@expressional.social
                                          wrote sidst redigeret af
                                          #46

                                          @tofticles @MThaastrup altså jeg tager chokoladen og fører den ind i munden. Jeg har ikke behov for at kramme eller nusse den først. Og skulle der være lidt på fingrene, hvilket er virkelig sjældent, så lever jeg med det. Hellere det end smagsløs kold chokolade😅😂

                                          tofticles@helvede.netT 1 Reply Last reply
                                          0
                                          Svar
                                          • Svar som emne
                                          Login for at svare
                                          • Ældste til nyeste
                                          • Nyeste til ældste
                                          • Most Votes


                                          • Log ind

                                          • Har du ikke en konto? Tilmeld

                                          • Login or register to search.
                                          Powered by NodeBB Contributors
                                          Graciously hosted by data.coop
                                          • First post
                                            Last post
                                          0
                                          • Hjem
                                          • Seneste
                                          • Etiketter
                                          • Populære
                                          • Verden
                                          • Bruger
                                          • Grupper